contact me ✉

Saturday, February 5, 2011

farra bassyirra bt fouad :D

heeeeee,aku buat post ni bukan untuk memalukan diri aku.tp untuk saje saje je.sbb aku boring --' .tade sape nak layan aku.wuuaaa.nak txt hafizh.aku tade kdt.hoho.soooo,aku update ni sbb nak kasi korg tuhu lobehlobeh psl perangai & pasal aku.sesetengah perempuan ni kadangkadang malu nak tros terang psl perangai dorg.bagi aku lah.aku tak cakap semua perempuan taw.segelintir sahaja.tapi kalau tade sorng pon lagi bagus lah.tu maknanya semua perempuan baik :P .sokong tak ?BHAHAHA.okey.nak tahu prangai aku ?taknak ?kalau taknak,poie amek mouse tekan X yg bersalut warne merah tu,then tekan .FAHAM ?! yang nak bace,aku mari mari /lai lai ;)
  • nama :farra bassyirra bt fouad *sodap tak namo den ?HAHAHA
  • 2011 tahun aku amek PMR .*doakan aku dpt 8A taw.terima kasih :)
  • aku dah ada hafizh. HERO aku tuu ♥ *dah jangan nak gatalgatal dengan aku.kang kene cepuk dgn hafizh :P
  • kacukan cina,belanda, portugis(mak aku) ,jawa & arab (ni ayah aku) *ntah ape byk sgt kacukan aku pon tataw.ramai rogol moyang aku kot :P.HAHA ! yelah dulu kan malaysia kene jajah ;) .pfft ,sorry moyang :P
  • ayah aku dah takde.soo,aku ni anak yatim lah. * jgn tanye pasal bapak aku lgi.
  • ade 3 adek beradik.aku anak first.kalau ikot ayah betul aku lah.kalau kira zirul (abg aku) ,aku anak second.sbb dye ayah lain.
  • aku kurus kering.HAHA.taknak kawan dgn aku,aku tak kesah :P
  • aku jenis gylegyle.
  • aku suka buat muka jibek :P ,nak taw ape ghoman jibek ?pg search kt youtube (cintaku saerah) okey :) *aku buat muka tu kt mmbe aku je.kt laki aku taknak.malu.kang tak pslpsl laki aku lari tgglkan aku :O HAHA
  • aku suka perli orang :P
  • aku tak suka minah tudung .hee.sbb sesetengan girl yg pki tudung ni suka pki baju ketat2 lah,seluar ketat2 lah.menyampah aku -.- .*sbb tu aku tak pki tudung.weekk >.<
  • aku suka kutuk org :P
  • aku suka kentut slowslow.HAHA
  • layan porn.*kalau bored je.tp tu dulu.skrg aku dh tak tgk.dah MUAK la katekan :P pfft.
  • suka terkangkang :P
  • tdoe selalu airliur basi keluar banyak.habes berpeta bantal aku.
  • pandang orang mcm bagus ;)
  • kalau jumpe ex,aku suka jeling .cewahh !
  • dga lagu tabiat wajib aku :D
  • bangun tdoe,pg peti ais cari coklat.
  • melawan cakap mak aku :P *kalau aku tengah panas gyle babi lahh :D
  • aku seorang yg tegas.wahh !tegas ke ?kt adek aku jelah :P
  • aku jenis suka org tu,tp tak pernah tros terang :D *yelah,takan perempuan tros terang kt laki kan ?malu lah
  • paling benci minah bajet hot,yg add aku tp tak penah tego aku kt fb,minah rempit,budak yg suka pki ayat rempit,gedik,pandang aku mcm bagus . *aku fuck budakbudak prangai mcm tu -.-
  • aku susa nak caya org .lelaki lagi lah *tp apiz aku,caya 200 % .hehe :P
  • taksuka laki aku curang .*tp kalau aku curang boleh :P .HAHAHA.joke baby joke :D .saya syg apiz saya sorg ♥
  • berangan tabiat kedua aku :D
  • ketiak aku puteh.*sbb aku sapu pencuci muka kt ketiak aku.tu puteh suci lg murni.HAHAHA
  • aku memilih kawan.HARAP MAKLUM :)
  • aku kt hostel dulu agak pengotor.HAHA.sbb aku hang baju yg aku pki dlm loker.seminggu sekali baru basuh :P
  • tak suka hantu.tp hantu suka aku *aku penah kene colik dgn hantu raya masa umur 3 tahun --' .kalau tak caya sudah .
  • kalau nak follow blog aku ,follow jee.jangan suro aku hit balik.*sepak bontot seko seko taw lah :D
  • jangan mintak nom aku sesuka hati nenek moyang kucing korg je.*aku kasi kt org yg penting2 sahaja.
  • aku low subject math,science -.- *sape baik hati nak ajar aku,silakan :)
  • jangan kutukkutuk aku *sbb nanti aku kutuk korg lagi terok.
dah.ni je.malas nk tulis panjangpanjang.jenuh korg bace kang.btw THANKS READ ,READERS :)

1 comment:

  1. awesome blog you've here babe :) visit mine okay ?

    ReplyDelete