contact me ✉

Friday, November 19, 2010

cinta lame :D


haha.tajuk harini ialah cinta lame :')
td aku baru tgk sorg minah ni punya FB.balak dye ex aku.sobsob.nama dye fareez.HAHA.sorry eh wehh aku pilih haiqal.kawan baik kau tu kan ?sorrry buat korg gaduh :(
tak sengaja wehh.mse kita coup kite byk jnji kan ?tanda aku syg kau,aku buat satu buku note :')
kita samasama tulis dlm buku note tu.awww.tp sayangg,buku tu haiqal dh bakar.kau BF pertama yg aku jnji sehidup semati :')

tadpt aku nafikan yg aku sayang kau lg.aku nak menangis tgk kau gembira dgn awek kau.HAHA.gyle kan aku ?tp biar lah,hidup kau kan ?hmmm.
20.09.2009.tarikh kite coup kan ?mase raya tahun lps :')
kau propse mase aku nak mandy.aku igt lg.HAHA.kalau kite kekal smpi harini,kite dah lbeh stahun dah weyy :D
aku igt lg dlm buku note tu kau tulis 'YOU JUMP I JUMP'
HAHA.
sweet kan kite dulu ?smpi aku tulis kt dinding dorm 'farra syg fareez' :P
mase kita coup,kau sanggup jumpe aku kt kompleks sukan naik motor kapchai kau smpi fone kau terjatuh kt jalan.then kau pg kutip balik kan ?aku dgr kau cerita,tergelak aku.HAHA
then second date,kau bawak haiqal,aku bawak nurul :D
haiqal duduk dgn nurul,kite dduk samasama :')
berkepit je keje kita kan ?aku ckp aku haus,kau ,haiqal,nurul teman aku pg beli air :D
aku tataw ape nurul ckp kt kau,tbe2 aku kluar kedai kau marah2 aku :(
rupanya nurul ckp aku still coup dgn aiman zairi.punyalah kau mengamuk kan ?sorry wehh.
then aku balik hostel.hari2 aku call kau guna public fone :')
setiap kali call kau hbes 3 ringgit.HAHA.tp tapehh.sayang kan ?sume aku buat untuk kau.smpi ade budak perli2 aku.aku tak kesah sume tu.asalkan aku dpt dgr suara kau harihari :D
one day aku call kau,sembang2 psl band.time aku ckp aku ade band,kau terkejut beruk.HAHAHA.kau tanye band ape.aku kate band petir.HAHA.kau gelak :')
banyak lg kau tanye.aku tak igt dahh :)
mase dah habes sch,aku dga cita kau pnah touch kawan baik aku.bapak sedeh aku wehh :(
dlm hati aku ckp'aku syg kau,kau buat aku cmni'
pstu,aku g tanye kawan baik aku tu,kau pna touch dye ke tak.dye ckp pnah.
lg lah hanco hati aku.lg2 aku dga cite kau jd adek angkt syue.haihh.aku dh tak tahn.aku mintak break.22.11.2009.hubungan kita smpi tarikh tu jeaa.23.11.2009 aku coup dgn haiqal..
kau pon dh ada lain :')


kenangan

bende ni aku buat masa kita coup.HAHA

No comments:

Post a Comment