contact me ✉

Saturday, January 28, 2012

sedihkan ?

hihihiihi
assalamualaikum,selamat malam :'D dengar tak music baru blog aku ni ? sedih je music dia kan -_- elok untuk orang baru lepas putus cinta or gaduh dengan boyfriend or girlfriend.gerenti lagi rasa nak nangis.hahaha.harini hari sabtu,cepat je dh nak sekolah balik kan ? ohh my goat O.o homework aku tak siap lagi.essay bm and bi :3 bila baca balik ,macam budak tadika punya ayat.so aku nak re-do balik.kahkahkah.isnin depan ada game,lawan cikgu .mesti cikgu cikgu s2 ni power power :p hari selasa dh tournament.oh masa berlalu begitu pantas kan ? ohh we found love in a hopeless place ~ ni pekena ni ? haha.masa berlalu begitu cepat,hari ke hari terasa diri tu down bila tengok status everibodi berlove love ,tunjukkan kasih sayang terhadap kekasih yang dicintai -_- ayat aku begitu gramatis serta menusuk kalbu ~ hari hari aku tunggu putera idaman,siapakah gerangannya ? aku pun tak tahu.siapa yang ada hati kat aku tu,kasi lah tahu eh ? biar aku happy sikit :p hahahhaha .aku ni memilih ,taste macam anak raja,tu sampai sekarang tak berpunya.sudah ada yang aku berkenan tapi . . . jauh.kat seremban ni takda sape yang aku nak buat boyfriend.berkenan ramai tapi just berkenan pada paras rupa :) hati aku ni macam telah dikunci.ex yang aku tunggu pun dah ada gf.since aku couple dgn dia pun aku tahu dia minat gadis yang bertuah tu.aku bila lagi ? haihh malangnya aku.its okey,dugaan Allah kan ? takde sape boleh elak :') k lah sedih pulak aku -_- night people

6 comments:

  1. sbr jew...insyaAllah ad owg yg lbih baek tgh tggu awk :)

    ReplyDelete
  2. haha thanks kerana sudi commment :p tengh sabar lah ni :p

    ReplyDelete
  3. Mybe god keep someone better for you in future but now is not a right time :'D

    ReplyDelete